Solutia de ultimă generatie în detectarea minciunii în situatii de evaluare pre-angajare și pentru evaluarea continuă a angajatilor.

Economisiți timp în procesul de angajare | Găsiți oamenii potriviți | Reduceți cheltuielile cu fiecare angajat

Contact

11 + 1 =

Screening pentru candidați și angajați

Corupția este o problemă de mai multe miliarde de dolari la nivel mondial. Este singurul cel mai mare obstacol pentru dezvoltarea economică și socială. Perturbă piețele, paralizează creșterea economică, degradează democrația și subminează statul de drept. Cercetările arată că mutarea unei afaceri dintr-o țară cu un nivel scăzut al corupției într-una cu un nivel mediu sau ridicat, este echivalentă cu un impozit de 20% pentru afaceri externe.26

Comportamentul corupt și practicile de afaceri lipsite de etică plasează mai multe companii ca organizații cu risc public și financiar. EyeDetect autorizează companiile să efectueze periodic teste screening atât angajaților cât și viitorilor candidați.

EyeDetect ajută companiile să gestioneze riscul mult mai eficient și de a asigura integritatea la locul de muncă, menținând costurile scăzute și un moral ridicat datorită soluție noastre bazate neintruzive de detectare a minciunii.

Companiile private și agențiile guvernamentale deopotrivă sunt prejudiciate atunci când angajații lor fură, iau mită sau comit alte infracțiuni. Chiar dacă nu există niciodată ”momentul potrivit” pentru angajator de a se preocupa de costurile generate de angajații lipsiți de etică, această problemă devine deosebit de importantă în perioadele dificile din punct de vedere economic, atunci când companiile se luptă să devină profitabile..

EyeDetect comunică imediat potențialilor angajați că organizația dvs. se bazează pe o cultură a onestității și încrederii, și le reamintește angajaților actuali să se guverneze după aceste standarde.


Acceptarea mitei, comiterea de infracțiuni, divulgarea de informații confidențiale, spălarea de bani și consumul de droguri ilegale, sunt activități pe care EyeDetect te poate ajuta să le descurajezi.