EyeDetect + Polygraph = 99% încredere în rezultat

Detectarea minciunii poate fi mai rapidă, mai precisă și chiar mai profitabilă.

Dacă sunteți un examinator poligraf ce caută modalități noi de a deservi acei clienți care au nevoie de screening pentru grupuri mari de candidați sau angajați, într-un timp foarte scurt, atunci avem vești interesante pentru tine. EyeDetect este un instrument viabil ce vine în ajutorul tău deoarece un administrator de teste poate efectua un test la fiecare 35 de minute.

Și, când EyeDetect este folosit în combinație cu poligraful într-o abordare succesivă a unei cazuistici, rezultatul obținut are o rată a credibilității mai mare de 99%. Pe scurt, puteți efectua mai multe teste într-un interval de timp mai mic cu o acuratețe foarte ridicată.

EyeDetect

 • Primul detector de minciuni se bazează pe analiza comportamentului ochiului.
 • Poate fi combinat cu poligraful.
 • Testează multe persoane într-un interval mic de timp.
 • Un foarte bun instrument de screening pentru grupurile mari

Aceiași oameni de știință care au inventat poligraful computerizat, au dezvoltat și EyeDetect începând cercetările în anul 2002.

Hai să vedem cum EyeDetect poate fi folosit împreună cu poligraful.

Dr. John Kircher, un important om de știință, vorbește despre EyeDetect în emisiunea “Through the Wormhole” a lui Morgan Freeman pe canalul TV Discovery Science Channel’s .

Situație reală – Timpul înseamnă bani

Atunci când într-o companie este comisă o infracțiune, Departamentul de Securitate și cel de HR trebuie să investigheze cazul.

Exemplu bazat pe fapte reale:

Dintr-o companie de vânzări din afara SUA s-a furat, din depozit, marfă în valoare de 100.00 USD. Bazându-se pe o cunoaștere profundă a locațiilor și procedurilor companiei, Managerul suspecta faptul că hoțul era un angajat al companiei.

În acest caz, ai putea folosi EyeDetect sau poligraful sau pe ambele. Hai să aruncăm o privire asupra celor două scenarii în ceea ce privește timpul necesar intervenției.

Scenariul 1: Doar testare poligraf

Examinatorul poligraf testează pe toți care au avut acces la zona din care marfa a fost furată. În acest caz, au existat 15 angajați. Pentru ca aceștia să fie testați poligraf, am avea nevoie de 7,5 zile, efectuându-se 2 teste/zi.

Timp: 7,5. zile. Făptuitorul ar fi găsit cu un procent de certitudine de 89-90%.

Scenariul 2: EyeDetect + Poligraf

În acest caz, EyeDetect a fost folosit pentru a testa 15 persoane. Testele au durat mai puțin de 1,5 zile, un singur examinator efectuând 10-12 teste/zi.

Folosind EyeDetect pentru a testa cei 15 angajați (testare de tip screening) au existat 3 persoane care au mințit la întrebarea  “ai furat de la angajatorul tău.” Apoi, cele 3 persoane au fost testate poligraf pe parcursul a 1,5 zile.

Timp: 3 zile. Autorul a fost descoperit cu o probabilitate de 97% și alți doi angajați au fost prinși că fură, dar fără a avea legătură cu infracțiunea investigată.

Rezumatul acestor două scenarii:

Contact

13 + 2 =

Metoda: Doar testare poligraf

 • Timp: 7.5 zile
 • Acuratețe: între 85% și 90%

Metoda: EyeDetect + Poligraf

 • Timp: 3 zile
 • Acuratețe: 97%

EyeDetect este mai rapid decât poligraful.

 • Testele EyeDetect durează aproximativ 30 de minute.
 • Rezultatele testelor sunt disponibile în 5 minute.
 • Formarea examinatorului/administratorului de test durează doar 4 ore.
 • Și, EyeDetect are o acuratețe de 86%.