Protejarea activelor companiei cu angajati de încredere în pozitii cheie.

 

Costul corupției

Costul corupției este estimat a fi mai mare cu 5% decât PIB-ul mondial (2.6 trilioane de dolari), cu 1 trilion de dolari mai mult decât sumele plătite la nivel mondial ca mită.icons_solutions-2

Corupția adaugă un plus de 10% la costul total necesar desfășurării unei afaceri la nivel global, și până la 25% la costul contractelor de achiziții în țările în curs de dezvoltare. De obicei, clienții resimt acest fenomen sub forma unor prețuri mai mari.

Crearea unei culturi a integrității

Atunci când organizațiile folosesc teste screening de evaluare a credibilității. atât a candidaților pentru un job cât și pentru evaluarea periodică a angajaților, integritatea și onestitate devin primordiale pentru funcționarea unei companii.  Această politică va influența comportamentul angajaților și viitorilor solicitanți de locuri de muncă.

Angajații cu risc ridicat, au două opțiuni: 1) schimbarea comportamentului sau 2) pleacă. Candidații ce prezintă un risc ridicat, vor fi descurajați să aplice pentru locul de muncă vizat. În ambele cazuri, compania câștigă.


Directorii departamentelor de Securitate și HR

Ca manager al Departamentului de Securitate sau HR, unul din rolurile cele mai importante este de a asigura că orice persoană recrutată pentru angajare sau care deja lucrează în companie, are un trecut curat și se angajează să mențină cel mai înalt nivel de onestitate și integritate pe perioada contractuală.

Ca șef al securității, întreaga securitate corporativă intră sub jurisdicția ta. Aceasta include atât securitatea fizică a angajaților precum și protejarea patrimoniului companiei, inclusiv a activelor digitale.  Prevenirea pierderilor, a fraudei și asigurarea integrității fizice intră direct  în sarcina ta.

EyeDetect vă va furniza servicii atât direct dvs. cât și companiei – rapid și eficient. Și cel mai important, angajații nu se vor simți ”lezați” de procesul de testare deoarece nu sunt atașați senzori.

EyeDetect poate face munca mult mai ușoară și mai eficientă acestor două poziții cheie dintr-o companie. Puteți fi siguri ca toți noii voștri angajați au fost verificați într-un mod eficient și aveți la îndemână tehnologia să evaluați oricând onestitatea unui angajat – rapid și economic.

Contact

8 + 6 =

… în 86% din cazuri, [tehnologia EyeDetect] clasifică în mod corect participanții în sinceri sau nesinceri.

Sursa: Journal of Experimental Psychology: Applied - Septembrie 2012


Indicele de percepție a corupției la nivel mondial – 2015

Sursa: Transparency International