Detectorul de Minciuni de Mâine

Beneficiile Eyedetect

Foarte precis

Studiile în domeniu arată că EyeDetect clasifică oamenii ca fiind sinceri sau mincinoşi cu o acurateţe de 85%. Aceste teste au fost efectuate, în principal, în cazuri ce vizau infracțiuni ale căror consecinţe ale detecţiei minciunii erau minore. Noi apreciem că acurateţea este chiar mai mare în cazul în care consecinţele aflării adevărului sunt mai mari.

Soluție de generație următoare

De aproape un secol, poligraful a fost unica soluție viabilă în detectarea minciunii însă, după 10 ani de cercetare, echipa noastră de oameni de știință a dezvoltat o soluție diferită, dar la fel de eficientă, care poate fi folosită împreună cu testul poligraf sau ca o alternativă a poligrafului în cazuri adecvate. Poligraful măsoară răspunsul emoțional al unei persoane atunci când minte, în timp ce EyeDetect evaluează schimbări ale încărcăturii cognitive asociate cu minciuna.

Contact

6 + 5 =

Rezultate imediate

Testul este finalizat în 30 de minute. În momentul în care testul este terminat, răspunsurile sunt încărcate într-un server sigur din cloud. Un raport, cu rezultatele detaliat prezentate, este generat in cinci minute. Acest raport include Scorul de Credibilitate Converus și oferă detalii despre cum persoana testată a răspuns la fiecare intrebare.

Economic

EyeDetect oferă multe avantaje economice, cost-eficiente. Un administrator de test poate fi instruit în 3 ore și poate administra 12 teste/zi. Un test durează doar 30 de minute. Echipamentul EyeDetect poate fi mutat cu ușurință într-o altă locație.

Non-intruziv

Nu sunt atașate nici cabluri nici senzori pe persoana care este testată. Persoana testată va sta doar în fața unui calculator și va răspunde la o serie de întrebări cu răspunsuri de tip Adevărat sau Fals. Testul este administrat pe un calculator. Nu există un interviu sau o persoană care să examineze.

Simplu de utilizat

EyeDetect este simplu de administrat și de folosit. Administratorul testului poate fi instruit în 3 ore. Persoana care este testată va urmări instrucțiunile simple ce apar pe ecranul calculatorului. Se va începe cu un test rapid de antrenament pentru ca persoana testată să se familiarizeze cu procedura. Toate întrebările sunt cu răspuns Adevărat sau Fals.

Scalabil

EyeDetect are nevoie de o persoană care să supravegheze administrarea testului. Aceasta persoană va trebui să montorizeze, ocazional, persoana ce efectuează testul. Testul durează între 30 și 40 de minute. Un administrator de test poate mangeria si procesa, cu o singură stație EyeDetect, mai mult de 12 teste/zi.

Incoruptibil&Imparțial

Spre deosebire de alte teste pentru detectarea minciunii, EyeDetect este incoruptibil și imparțial. Persoana examinată interacționează cu un calculator, nu cu examinatorul. Administratorul testului nu poate modifica rezultatele testului. Datele testului sunt criptate în timp real astfel încât nu pot fi modificate. Rezultatele testului sunt procesate în siguranță în cloud.

Analiză și raport complet

Doar o persoană autorizată poate avea acces, printr-un browser Web, la rezultatele testelor. Rezultatele testului pot fi sortate în funcție de diferite criterii: intervalul de timp, departament, tipul testului, scorul de credibilitate, etc. Rezultatele pot fi exportate într-un document tip spreadsheet sau într-un raport PDF.

Flexibil&portabil

EyeDetect este potrivit pentru nevoile firmelor mici sau mari. Într-o locație pot fi folosite una sau mai multe stații EyeDetect, sau persoanele ce urmează a fi examinate vor merge într-un centru de testare EyeDetect. Stația EyeDetect este portabilă și poate fi mutată într-un birou de testare pentru a se administra testele. Companiile acreditate EyeDetect (cu propria stație) pot achiziționate pachete de licentă pentru teste – cu cât vor fi cumpărate mai multe licențe, cu atât prețul unui test va fi mai mic.

Securitate la nivel de bancă

EyeDetect folosește aceeași criptare și securitate fizică așa cum folosesc băncile. Toate datele capturate de către scanerul optic precum și răspunsurile la test sunt criptate și stocate folosind gradul militar 256-bit AES / CBC cu un mod de criptare ce nu permite modificarea rezultatelor. Toate datele sunt încărcate într-un server Web unde sunt analizate pentru a se genera rapoartele.